fbpx

News today

No Posts Available
March 27, 2019

Sllash & Doppe revin cu “Alegria”, al doilea release la Toolroom Records

Dupa succesul pe care l-a avut “Aguella”, duo-ul de producători români revine cu o noua producție la label-ul lui Mark Knight, Toolroom Records

Good vibes only

Ultimul track al baietilor vine ca o continuare naturala a piesei Aguella, care a ajuns pe primul loc in Traxxsource si in primele 10 pozitii in Beatport Top 100 Tech House. Asa cum ii spune si numele, piesa transmite doar vibe-uri pozitive si are potentialul sa devina un hit in vara care urmeaza.

La mai puțin de o saptamana de la lansare, track-ul a avansat până pe a 59-a poziție în Beatport top Tech- House.

Ascultă, downloadează și achiziționează-l de aici. 

In trecut, Jungle Fever, lansată mai devreme în acest an la Great Stuff  și Maria’s Groove de la Voyeur Records au avut un feedback extrem de pozitiv, fiind prezente în seturile lui Solomun, Claptone sau Bedouin.

Toolroom Recors, label-ul lui Mark Knight

Toolroom Records e cunoscut internațional ca unul dintre cele mai inovative branduri mari din muzica dance.  După aproape un deceniu în industrie, se identifică cu pasiunea pentru muzică house de calitate și cu o conexiune strânsă cu comunitatea de fani.

Sllash & Doppe formează un duo de artiști și producători fresh de peste 10 ani. Cu influențe de house și tribal, piesele și seturile lor reușesc să arunce ringul de dans în aer și să primeasc aprecieri la nivel global. Perechea de artiști numără release-uri la label-uri precum Kontor Records, La Pera Records, Great Stuff Rec, Insert Coin, Natura Viva, Glasgow Underground, Deepalma Records, Street King, Milk & Sugar, PP Music.

Rămâi la curent și urmărește-i pe Instagram și Facebook.