fbpx

News today

No Posts Available
January 29, 2019

Bross face parte din compilația aniversară “Magician on Duty”

Bross & aSg – “Lost in Africa” e inclus în compilația care celebrează 2 ani de Magician On Duty

Ascensiunea lui Bross

Ultimul an a fost unul de ascensiune pentru deep dreamer-ul Bross. Comunitatea pe care o ține strânsă – Deep House Bucharest – s-a mărit și evenimentele organizate sub aceeași umbrelă au devenit din ce în ce mai speciale. În paralel, Bross a avut o vară plină cu rezidența la evenimentele Deep in the Grass, iar track-urile și mix-urile au apărut natural, dar cu o frecvență foarte mare.

Track-ul ne trimite în mijlocul naturii

Cu influențe tribal și clasicul element de bază deep, “Lost in Africa” te trimite direct în mijlocul Africii. Vocalul e playful și catchy, iar piesa a ajuns deja în Top 100 Deep House Beatport la 2 zile de la lansare.

Bross a lucrat cu românul aSg la acest masterpiece pe care abia așteptăm să îl auzim la petrecerile pe timp de zi.

Get it on Beatport – Bross, aSg – “Lost in Africa

O relație strânsă cu label-ul

Relația lui Bross cu Magician on Duty este una ce trece mai departe de clasica producător-label. Începută acum un an, prin mixul Bross is Magician on Duty, a continuat natural prin release-ul EP-ului Miraviglia la același label.

În octombrie Deep House Bucharest a găzduit în București primul showcase Magician on Duty – “A Life Of Magic” – Bucharest Chapter.

O surpriză de la Bross

Pe lângă track-ul proaspăt lansat, la Magician On Duty a ieșit o nouă piesă a lui Bross, care sărbătorește 1 milion de plays pe Souncloud-ul label-ului.

Alături de Bross, pe compilația Magician on Duty 2 Years Anniversary apare și Adrien, unul dintre artiștii români pe care îi urmărim cu interes.

Urmărește-l pe Bross pe Facebook, Soundcloud și Instagram.