fbpx

Sllash & Doppe se alătura #toolroomfamily cu noul release “Aguella” lansat la Toolroom Records

Duo-ul de producători români lansează ultima lor producție la label-ul lui Mark Knight, Toolroom Records

Un track club ready

Perechea fresh  își face debutul la Toolroom cu un track club ready, care a fost o armă secretă în seturile lui Mark Knight. “Aguella” contopește blend-ul lor unic de beat-uri tough & tribal cu percussive hooks pentru a creea încă un peak-time weapon în seturile artiștilor. Release-ul e susținut de numeroși artiști, printre care se numără Robosonic, Gorgon City, Tube & Berger, Sonny Fodera, Paul Oakenfold.

La mai puțin de două săptămâni de la lansare, track-ul a avansat până pe a 29-a poziție în Beatport top Tech- House.

Ascultă, downloadează și achiziționează-l de aici. 

Noul release ia avânt după ce deja Jungle Fever, lansată mai devreme în acest an la Great Stuff  și Maria’s Groove de la Voyeur Records au avut un feedback extrem de pozitiv, fiind prezente în seturile lui Solomun, Claptone sau Bedouin. Odată cu noul release, cei doi au creeat și un #toolroomfamily playlist pe Spotify, care le reprezintă complet stilul. Ascultă-l aici pe Spotify

Toolroom Recors, label-ul lui Mark Knight

Toolroom Records e cunoscut internațional ca unul dintre cele mai inovative branduri mari din muzica dance.  După aproape un deceniu în industrie, se identifică cu pasiunea pentru muzică house de calitate și cu o conexiune strânsă cu comunitatea de fani.

Sllash & Doppe formează un duo de artiști și producători fresh de peste 10 ani. Cu influențe de house și tribal, piesele și seturile lor reușesc să arunce ringul de dans în aer și să primeasc aprecieri la nivel global. Perechea de artiști numără release-uri la label-uri precum Kontor Records, La Pera Records, Great Stuff Rec, Insert Coin, Natura Viva, Glasgow Underground, Deepalma Records, Street King, Milk & Sugar, PP Music.

Rămâi la curent și urmărește-i pe Instagram și Facebook.