fbpx

News today

No Posts Available
February 5, 2019

Cyclic 9 Years Anniversary in Bucharest

Ten Walls, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, The Model, Dobrikan, Sllash & Doppe și Afgo pe 2 martie la World Trade Center Gallery

The story

Am spus Cyclic pentru că în mintea noastră, orice lucru bun, deși ajunge inevitabil la un sfârșit, are mereu posibilitatea să înceapă din nou. Altfel. Mai bun.

In numerologie, cifra 9 simbolizeaza chiar încheierea unui ciclu. Realizarea scopurilor. Iar datorita vouă, noi am realizat mult mai mult decat ne-am propus.

In al noualea an în care intrăm în pași de dans vrem să depășim tot ce am trăit până acum împreună. Să oferim mai mult. Și să creăm, la fel ca pana acum, doar lucruri care să vă pună zâmbetul pe buze.

Line-up

#CyclicFamily s-a marit iar homies Cyclic îl întâmpină pe Ten Walls, care vine cu vibe-uri pline de energie. Adrian Eftimie, Rosario Internullo, The Model, Dobrikan, Sllash & Doppe și Afgo își dau întâlnire în spatele pupitrului și sunt gata să ne încarce de muzică și voie bună.

Bilete

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 30 ron de pe Kompostor și la prețul de 20 ron, cu cardul de membru Cyclic. 

Inscrie-te aici pentru card: https://www.cyclic.ro/members/
*un singur bilet poate fi achizitionat cu reducere pe un singur card Cyclic
**biletele cu reducere pot fi achizitionate doar dupa aprobarea cererii de card.

Vă mulțumim pentru fiecare track pe care l-ați ascultat cu noi. Ne vedem pe 2 martie, la World Trade Center, de la ora 22:00.